Bodemisolatie

Bodemisolatie is een vorm van isolatie die aangebracht wordt op de bodem van de kruipruimte. Doordat een kruipruimte geventileerd is slaat een koude luchtstroom tegen de vloer aan. Deze luchtstroom zorgt ervoor dar er minimaal 10% verloren gaat aan warmte. Door de bodem te isoleren zorg je ervoor dat de kou niet tegen de vloer aanslaat, hierdoor blijft de warmte in de woning. Dit resulteert in een verbetering van wooncomfort en verlaging van de stookkosten.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Welke soorten bodemisolatie?

Er zijn veel verschillenden soorten bodemisolatie. De verschillende soorten isolatie materialen zijn: HR+++ parels , isolatie dekens, verschillende isolatie folies en cellulose isolatie. Elk product heeft verschillende eigenschappen en isolatiewaardes. Omdat niet elk product overal toegepast kan worden komen wij eerst vrijblijvend bij uw langs om de kruipruimte te inspecteren. Aan de hand van de inspectie neemt de adviseur alle producten met u door om een aanbod op maat te maken. Doordat alle producten gecertificeerd zijn kunnen wij bij elke woning de hoogste isolatiewaarde behalen en het juiste product bij de vloer aanbieden.

Voordelen bodemisolatie

  • Hoge besparing op de energie rekening;
  • Geen kou in de winter en koel in de zomer;
  • Korte terugverdien tijd van de investering;
  • Geluidsdempend effect;
  • Waarde van de woning stijgt;
  • Beter energielabel;
  • Meer wooncomfort.

Na het aanbrengen van isolatiekorrels merken onze klanten direct het resultaat. De thermografische scan, die we standaard uitvoeren na een aantal weken, bevestigd dat onze isolatie werkt!

VSD Isolatiespecialist

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: