Dakisolatie

Dakisolatie is een vorm van isolatie die aangebracht wordt tegen de buitenkant van het dakbeschot of aan de binnenkant van het dak. Doordat warmte stijgt gaat gemiddeld 40 procent van de warmte verloren aan het dak. Door het dak te isoleren zorg je ervoor dat de kou niet door het dak kan dringen en de warmte behouden blijft. Dit verbeterd het woongenot en verlaagd de maandelijkse energielasten direct.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Welke soorten dakisolatie?

Er zijn veel verschillende soorten dakisolatie. De verschillenden soorten isolatie materialen zijn: isolatie schuim, HR+++ parels , isolatie dekens, verschillende isolatie folies, glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Elke product heeft verschillende eigenschapen en isolatie waardes. Omdat niet elk product overal toegepast kan worden komen wij eerst vrijblijvend bij uw langs om het dak te inspecteren.

Aan de hand van de inspectie neemt de adviseur alle producten met de klant door om vervolgens een aanbod op maat te maken. Doordat alle producten en technieken gecertificeerd zijn kunnen wij bij elke woning de hoogste isolatiewaarde behalen en het juiste product bij het dak aanbieden.

Voordelen van dakisolatie

  • Je bespaart tot wel 30% op je jaarlijkse gasrekening;
  • Financieel rendement dakisolatie;
  • Hogere woningwaarde;
  • Vermindering Milieu-impact;
  • Verhoogd het wooncomfort.

Bij VSD Isolatie hebben we alle disciplines in huis. Wij leveren projecten van A tot Z op en dat maakt ons werk erg veelzijdig en uitdagend.

VSD Isolatiespecialist

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: