Dakisolatie

Dakisolatie is een vorm van isolatie die aangebracht wordt tegen de buitenkant van het dakbeschot of aan de binnenzijde van het dak. Doordat warmte stijgt, gaat gemiddeld 40 procent van de warmte verloren via het dak. Zonde! Door het dak te isoleren, zorgt u ervoor dat de kou niet door het dak kan dringen en de warmte behouden blijft. Dit verbetert het woongenot en verlaagt de maandelijkse energielasten direct. Woningen die voor 1975 gebouwd zijn, hebben over het algemeen geen dakisolatie. Woningen die tussen 1975 en 1992 gebouwd zijn, hebben meestal een matige isolatielaag.

Lees meer
Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Welke soorten dakisolatie? Binnenzijde of buitenkant?

Er zijn veel verschillende soorten dakisolatie. De verschillenden soorten isolatiematerialen zijn: isolatieschuim, HR+++ parels, isolatiedekens, verschillende isolatiefolies, glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Elke product heeft verschillende eigenschappen en isolatiewaardes. Omdat niet elk product overal toegepast kan worden, komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om het dak te inspecteren.

Aan de hand van de inspectie neemt de adviseur alle producten met u door om vervolgens een offerte op maat te maken voor dakisolatie. Doordat alle producten en technieken gecertificeerd zijn, kunnen wij bij elke woning de hoogste isolatiewaarde behalen en het juiste product bij het dak aanbieden. En dat voor scherpe prijzen!

Voordelen van dakisolatie

  • U bespaart tot wel 30% op uw jaarlijkse gasrekening;
  • Financieel rendement dakisolatie;
  • Hogere woningwaarde;
  • Vermindering milieu-impact;
  • Verhoogt het wooncomfort.

Bij VSD Isolatie Noord hebben we alle disciplines in huis. Wij leveren projecten van A tot Z op en dat maakt ons werk erg veelzijdig en uitdagend.

VSD Isolatiespecialist

Uw dak isoleren?

Uw dak isoleren is een goede investering, of u nu een plat dak wil isoleren of een schuin dak wil isoleren. U merkt het namelijk ieder jaar opnieuw aan uw energierekening. Bovendien is uw huis meer waard na het plaatsen van dakisolatie. En dat is ook mooi meegenomen!

De Nederlandse overheid moedigt het nemen van isolatiemaatregelen aan. Daarom geven zij subsidie wanneer u als woningeigenaar minstens twee energiebesparende maatregelen neemt, zoals dakisolatie in combinatie met vloerisolatie. U kunt daarmee ongeveer 20% van uw (dakisolatie)kosten terugkrijgen!

Dakisolatie producten

Supafil Loft

Eco-spuitisolatie

EPS-dakisolatie

PIR-platen

Isolatiefolie

EPS-platen

Gipsplaten

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: