Isolatiefolie

Dakisolatie met folie

Via uw dak gaat al snel 30% van de warmte verloren. Door uw dak niet te isoleren, gooit u dus eigenlijk gewoon geld weg! Een goed geïsoleerd dak zorgt voor meer comfort in de zomer, omdat het koeler blijft onder het dak, en meer comfort in de winter, omdat de warmte beter binnen blijft. Bovendien is de kans op vochtproblemen en schimmel in het dak kleiner. Dakisolatie in de vorm van folie verdubbelt in veel gevallen de bestaande isolatiewaarde. Een simpele ingreep waarmee u heel wat energie én daardoor geld kunt besparen!

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Airflex isolatie

VSD Isolatie maakt voor dakisolatie met folie gebruik van Airflex isolatie. Airflex isolatie heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst is het zeer gebruiksvriendelijke dakisolatie. De folie is eenvoudig aan te brengen op het dak dankzij de gepatenteerde dubbele plakstroken. Er hoeven geen goot- en loodaanpassingen gedaan te worden en door de minimale ophoging van het pannendak blijft het aanzicht van het dak, ondanks het aanbrengen van dakisolatie folie, aan de buitenzijde nagenoeg gelijk.

Daarnaast heeft Airflex isolatie DUBOkeur, wat betekent dat dit type dakisolatie het milieu het minst belast. De folie is lichtgewicht en bevat weinig materiaal. Airflex isolatie kunnen wij gebruiken om als extra isolatie aan uw dak toe te voegen of om de bestaande isolatie van uw dak mee te vervangen. Zeker oudere woningen hebben vaak een matige isolatielaag. Extra dakisolatie in de vorm van folie biedt dan uitkomst!

Op het dak isolatie met folie laten plaatsen

Reflectiefolie op het dak kunt u het beste door een specialist aan laten brengen. Op deze manier kan de nieuwe dakisolatie op de bestaande folie of ander isolatiemateriaal aangepast worden en bent u verzekerd van een nauwkeurige plaatsing van de reflectiefolie op het dak. De (isolatie)folie dient namelijk zonder kieren of naden aangebracht te worden, tegen de randen van muren of dakbalken, zodat er geen warmte verloren gaat of vocht uw dakconstructie binnen kan komen.

Voordelen van reflectiefolie op het dak

  • Snel en eenvoudig aan te brengen
  • Lichtgewicht en flexibel
  • 100% recyclebaar
  • Hypoallergeen

Informatie over reflectiefolie

Voor de juiste (dak)isolatie en het beste folie komen wij graag bij u langs voor een visuele inspectie. Wij kijken of dakisolatie met folie aan de buitenzijde onder de dakpannen mogelijk is en of u dit het beste kunt combineren met dampopen of dampdichte folie aan de binnenzijde van het dak. Ook kijken wij of er genoeg ruimte onder het dak is en wat dan de meest optimale isolatiedikte is. Maak direct een afspraak!

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: