Reviews

8

zeer positief over de manier van werken

zeer aardige jongens, kwamen optijd en deden hun werk uitstekend,

alles was goed geregeld en het kon snel worden uitgevoerd.

top!!

chantal

oud-bijerland

2

Nog steeds geen reactie - OPLICHTERS!

Een tijd terug al een zeer slechte review geschreven en het bedrijf heeft nog steeds niet gereageerd. Noa Potuijt, als je dit leest: neem maar even contact op mijn advocaat in Groningen. Je had hem al 2x gebeld en als hij vervolgens terugbelt dan neem je niet op.

Dankzij jou loop ik bijna 3000 euro mis, heb ik al 800 euro advocaatkosten en die ga ik zeker bij jou verhalen. Ik ben nog niet klaar met jou.

NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN!

Sjouke Heddema

Drachten

8

Positief

Nette adviseur op bezoek gehad, heeft alles duidelijk uitgelegd. Planning volgens afspraak. Laat de warmte maar komen. Onze zolder is nu goed geïsoleerd.

Esmeralda Westerhof

SNEEK

2

Ik wacht nog op reactie van VSD

Hopelijk kom ik nu bij VSD in beeld…

Allen, in november 2021 heb ik mijn dak laten isoleren door VSD en tijdens het bezoek van de vertegenwoordiger een vertrouwd gevoel gekregen. Het kon ook allemaal vrij snel om zo mee te dingen naar de subsidie die de RVO gaf. Na het indienen van de factuur moest ik bijna een half jaar wachten op reactie, maar toen die er kwam schrok ik: subsidie afgewezen. Ik ben toen gelijk met VSD gaan bellen/mailen wat te doen. Ik heb hen diverse malen gemaild om de stand van zaken en heb 2x gebeld (1x na 3 minuten wachten opgehangen en 2e keer wel iemand aan de lijn gekregen) en werd er aangegeven dat men er mee bezig is. Ik blijf hen maar vragen naar de stand van zaken maar men reageert niet…ze hebben mij overigens wel €2.900 door de neus geboord en overweeg een gang naar de advocaat.

Er zou ook nog een warmtescan gemaakt worden maar dat laat ook op zich wachten.

NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN

Sjouke Heddema

Drachten

9

Na alle tevredenheid uitgevoerd

Gevel en bodem isolatie laten uitvoeren, prima gedaan hier en daar wat parels maar is netjes opgeruimd. Offerte voor dakisolatie zit nog in de planning de adviseur gaf goed uitleg over de mogelijkheden.

Henk

Leeuwarden

8

Positief

Goedemorgen,

In de zoektocht naar een juiste uitvoerder voor isolatiewerkzaamheden zijn wij uitgekomen bij VSD Isolatie. Het ging hierbij om spouwmuur- en vloerisolatie.

Naast een fijn gesprek met de adviseur zijn ook beide teams ontzettend fijn in omgang geweest. En naast wat nare lucht na de vloerisolatie hebben wij eigenlijk verder geen klachten.

Vooraf lees je de meest vervelende dingen:

Niet goed opruimen
Niet bereikbaar
Onbeschoft
Subsidieaanvragen die mislukken

Maar alles is echt prima verlopen en het contact is prima verlopen. Geen een keer het idee gehad dat ze “onbereikbaar” zijn.

Een keuze maken is persoonlijk, maar na een lange zoektocht heeft VSD ons vertrouwen in hem niet beschaamd.

Succes iedereen !

Roy

Zwaag

2

Zeer onprofessioneel en zeer onklantgericht

Vsd is 4 maanden geleden bij ons geweest voor een offerte voor dak en spouw isolatie met eps parels.
De offerte was wat ons betreft prima alleen wilde wij er zeker van zijn dat wij subsidie zouden kunnen aanvragen na de behandeling.
Wij zijn nu 4 maanden verder met heel veel bellen en mailen en krijgen keer op keer niet de juiste meldcodes van Vsd voor de materialen die er gebruikt worden.
Ze bellen of mailen niet terug wanneer het ze iets te moeilijk wordt!

Uiteindelijk een mail gestuurd dat we niet met ze in zee gaan, en wat denk je? Ook hier totaal geen reactie te ontvangen….
Heel slecht!

Als ze de meldcode op de juiste manier hadden doorgegeven of eerlijk waren geweest dat wij mogelijk geen subsidie zouden kunnen krijgen hadden ze deze opdracht mogen doen + onze 2 buren..
Echt een hele slechte zaak!

Patricia Wessels

Mijdrecht

1

Zeer onbetrouwbaar,onprofessioneel en komen afspraken niet na

Zeer slechte ervaring met VSD Isolatie. Wij wilden een dakisolatie en vervangen van garagedeur. Het dak is al één jaar geisoleerd maar de ventilaties moeten nog geplaats worden. De garage deur is steeds niet leverbaar volgens hun( al meer dan ander half jaar). VSD Isolatie is NIET te bereiken, ik krijg geen antwoord op mijn mail, vociemails.

Op Google Maps meer mensen met een herkenbaar verhaal. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden.

R.Ottman

Heerenveen

10

specialisten die weten wat ze doen

robin en bo goede en vriendelijke monteurs die ook weten waar ze over praten en ook juiste informartie verstrekken en de isolatie werkt top hoor de olifanten boven mij niet meer haha

peter

's-Gravenhage

9

Net werk geleverd , en zeer behulpzaam personeel

Fijn gesprek gehad met de adviseur.
Monteurs hebben netjes werk geleverd!
Ook hebben ze met mij meegekeken naar opties voor mijn dak isolatie , die ik zeker in het volgende jaar door hun wil laten uitvoeren!

Dennis

Amersfoort

7

Keurige afwerking, betere coordinatie gewenst.

Het personeel heeft goed gewerkt en alles keurig schoon achtergelaten. Na het aanleggen van het verlaagd plafond door de timmerploeg was het echter niet meer duidelijk waar de compartimenten zaten waar het isolatiemateriaal ingespoten moest worden. Bij de buren hebben we moeten kijken waar de balken zaten.

Bert

Vianen

9

Top, supersnel geregeld ook!

Fijne werklui en supersnel goed en schoon werk afgeleverd !

Lidio Duarte

puttershoek

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: