Reviews

8

Goede service en snelle aktie.

Alles is van te voren goed uitgelegd. Toen ze kwamen om te isoleren werd het nog eens kort uitgelegd. Jongens werken netjes en hard. Ben zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is.

P. J. Snaar

Gaanderen

6

Over het algemeen tevreden maar communicatie over werkzaamheden mag beter

Ik ben over het algemeen tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik had een afspraak voor 3 verschillende isolatie maatregelen die allemaal binnen één afspraak gedaan zouden worden. De eerste afspraak was verzet door VSD maar ze zouden een week later komen, prima. Toen de ploeg er was vertelde ze mij dat ze vandaag maar één maatregel konden doen. Jammer, dit had ik graag van te voren willen weten.

Er is een nieuwe afspraak gemaakt voor de overige 2 maatregelen. Bij deze nieuwe afspraak kwam ik erachter door zelf te bellen dat de monteur vertraging had opgelopen en een uur of meer later zou zijn. Het was netjes geweest als het kantoor mij hierover had gebeld. Toen de monteur voor de tweede afspraak kwam, werd mij wederom verteld dat ze maar één maatregel konden doen van de twee resterende. Dit had ik ook graag van te voren willen weten.

Kortom het werk is prima uitgevoerd maar de communicatie laat nog wel wat te wensen over.

maartje

Nieuwegein

9

Goed gedaan

Keurige jongens Keurig netjes afgeleverd alleen zijn ze de spouw vergeten van de scheidingsmuren van de woningen

Piet

Nieuwegein

2

Zeer incompetent bedrijf, dat meer schade aanricht dan goed doet

Ondeskundig personeel dat niet in staat is de werkzaamheden goed uit te voeren. Onvolledige muur isolatie, vloer isolatie is slechts ten dele uitgevoerd. Bij het isoleren van het dak komen de korrels onder de dakpannen vandaan. De goten liggen vol en ook de tuin. Schandelijk bedrijf.

Johan

Groningen

9

Snel en goed het werk uitgevoerd

De werkzaamheden zijn volgens de offerte uitgevoerd. Tijdig gewaarschuwd dat ze zouden komen. Zowel in de week ervoor als nog eens in de ochtend op de dag zelf. Goed doorgewerkt en alles netjes achtergelaten. Uitvoerderssrapport tbv subsidie snel ontvangen en hulp aangeboden voor de aanvraag indien nodig. Komen na 2 maanden weer langs voor controle.

Peter

Zoetermeer

6

Communicatie en werk kan beter

Nadat de er 2 mannen het kwamen isoleren van dak en spouwmuren, was het niet goed gedaan en veel troep in de tuin en dakgoten bij mij en de buren als het had geregend of gewaaid!! Na mails en bellen zijn ze terug geweest en denk ik dat het nu goed is gedaan ( afwachten met warmtestanden na een jaar). Tessa was zeer vriendelijk en begripvol om het zo netjes mogelijk af te handelen van de klacht

Arjan

Puttershoek

10

Supersnel

Op vrijdag komt Samir langs om te kijken wat er moet gebeuren. Zaterdag is de aantrekkelijke offerte goedgekeurd.
Maandag word ik gebeld met de vraag of ze dinsdag kunnen komen om de spouwmuren te isoleren.

Dinsdag staan er twee nette vriendelijke jongens aan de deur die hun werk netjes gedaan hebben. Echt klasse van het begin tot het eind!

Eveline

Strijensas

8

Goed contact met de firma

Prima contact met het bedrijf gehad, dag van werkzaamheden was mijn vrouw thuis. Alles netjes verlopen. Vond zelf jammer dat het boorsel en overtollige specie op het zonnescherm is blijven liggen. Ik moet dit nog gaan verwijderen dus hoop dat dit mee gaat vallen. En geen blijvende schade van heb.

s

Midden beemster

8

Weten wat ze doen

De monteurs wisten waar ze mee bezig waren! keken eerst naar de ruimte , overlegde met elkaar en gingen toen netjes aan het werk.

Richard Weekhout

Leidschendam

2

Snel geld pakkers

Vorig jaar december door vsd isolatie ons huis laten isoleren. Dak- spouwmuur- En bodemisolatie. De monteur kwam op de eerste afspraak al te laat. Toen de monteur het einde van de dag klaar was hebben we alles nagelopen en dacht ik dat alles goed opgeleverd was. Maar al snel kwam ik er achter dat de gaten in de gevel niet goed gevuld waren met voegsel, dit zat namelijk allemaal los. Daarna ging het mis met de subsidie aanvraag, omdat vsd isolatie een fout heeft gemaakt met de uitvoerders verklaring loop ik 700 euro(!) aan subsidie mis. 2 maanden nadat de oplevering was geweest waren we nog op zolder aan het verbouwen, waar ook de dakspouw geïsoleerd was. Hier tikte ik per ongeluk een gat in de gipsplaat en toen viel ik mij op dat er geen isolatie materiaal uit viel. Hiervan kreeg ik argwaan en besloot wat gipsplaten te verwijderen. Al snel zag ik dat er heel weinig isolatie tussen zat. Hierop kreeg ik ook mijn twijfels over de spouwmuur. Nadat ik zelf een gat heb geboord in mijn spouw zag ik dat ook hier helemaal geen isolatie tussen zat. Ik heb hierop gelijk met vsd isolatie gebeld en het verhaal uitgelegd. Toen Noa lang kwam om alles te controleren zag hij zelf ook dat ze prutswerk afgeleverd hadden en er kwam een nieuwe afspraak voor herstel werkzaamheden. Ook werd er besproken dat er een tegemoetkoming kwam voor de misgelopen subsidie. Nadat de herstel werkzaamheden gedaan waren moest er opnieuw subsidie aangevraagd worden voor het dakisolatie, maar deze werd afgewezen op het feit dat er minimaal 2 isolerende maatregelen genomen moeten worden om subsidie te krijgen. Hierdoor liep ik dus nog steeds de 700 euro mis door een door hun gemaakte fout. Hierover weer contact op genomen met vsd en na een langdradig heen en weer gemaild probeerde ze mij af te schepen met 200 euro. Hiermee ben ik niet accoord gegaan en inmiddels laat vsd isolatie gewoon niks meer van zich horen. De voegen zitten weer los en nog steeds geen subsidie!

Rick

Ijmuiden

10

Prima

Prima bedrijf prettige service aardig personeel

De Vries

Nieuwegein

2

Veel zelfvertrouwen, weinig verstand van zaken

Enkele weken terug VSD gebeld om te vragen of de ruimte tussen ons plafond en de vloer van de bovenburen kan worden geïsoleerd vanwege geluidsoverlast. Aan de telefoon door de adviseur verzekerd dat dit sowieso mogelijk was.

Vandaag dezelfde adviseur (M.J.) over de vloer gehad die opnieuw meerdere keren verzekerde dat het mogelijk was, en de indruk wekte dat er eigenlijk niet eens naar gekeken hoefde te worden. Op ons aandringen – en nadat de adviseur een sneer had uitgedeeld dat het wel flink onnozel was dat we het nog steeds niet begrepen – bekeek hij op meerdere plekken het plafond en kwam toen tot de conclusie dat het type plafond niet geschikt is en dat isolatie dus niet mogelijk is. Geen excuses van de adviseur, en geen greintje gêne te bespeuren.

Ik heb er alle vertrouwen in dat VSD het plafond goed zou hebben geïsoleerd als het mogelijk was geweest, maar dat er zulke fouten worden gemaakt in het voortraject komt verschrikkelijk onnozel en onprofessioneel over. Als je niet kunt garanderen dat isolatie mogelijk is, doe daar dan ook geen uitspraken over want op deze manier maak je mensen blij met een dooie mus.

Floris

Groningen

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: