Reviews

1

Zeer slechte communicatie

Komen afspraken niet na!

Naat

Rotterdam

9

Goed werk geleverd

Vanaf de offerte tot het isoleren alles volgens afspraak.

johannes

Woudsend

6

Prettig contact, beetje pech

De isolatie werd in vlot tempo uitgevoerd, heel prettig contact ook met het personeel. Alleen ging er iets mis met het mengen van lijm en korrels waardoor we nu nog altijd bolletjes aan het vegen zijn voor en achter het huis. Ook bij de buren. Kan gebeuren, maar wel jammer.

Tineke

Garmerwolde

7

isolatie waarde moet nog blijken in de praktijk.

Mijn dak is geisoleerd en ik had graag een waarschuwing vooraf willen hebben dat de korreltjes je nog weken om de oren vliegen en opgeruimd moeten worden….

J Dijkstra

Veendam

8

prima

Nog maar kort geleden de muren na geïsoleerd, Vlot en netjes gedaan . Kan nog niet zeggen of het bespaard te kort geleden.
Hoe goed het gedaan is blijkt later bij de na controle, top dat ze dat doen via een scan.

johan

GASSELTE

8

goed en naar tevredenheid. In 1 dag klaar met veel extra werk gedaan

Soepel in de planning en beloften nagekomen. Ook het nawerk is vlot en keurig afgewerkt.

ybele

BAKKEVEEN

10

Vakkundig

Goed geregeld, vakkundige opname, goed informatie,en geweldige uitvoering.

Rob van Keulen

Naaldwijk

8

Ik kan helaas nog geen voordeel bemerken omdat de ergste kou nu voorbij is.

De vloer is nu niet meer zo koud, maar komt misschien omdat de temperatuur buiten ook hoger is.. of door beiden.. goede isolatie en warmere grond-temperatuur..

jan

De Koog

2

Onprofessioneel en onbetrouwbaar

Zeer slechte ervaring met VSD Isolatie. Wij wilden een geluidsisolatiewand laten plaatsen, er kon heel snel iemand langskomen om mogelijkheden op te nemen, fijn. Vriendelijke kerel maar het was opmerkelijk dat wij tips moesten geven hoe ze het konden aanpakken (bijv cellulose in plafond spuiten), we leken er meer van te weten dan VSD. Prijs leek goedkoop dus waren desondanks van plan in zee te gaan. Echter, na afspreken datum en offerte is VSD Isolatie plots NIET meer te bereiken, dit gedurende enkele weken. Reageren niet op voicemails, mails, inclusief hoofdkantoor. Onbeschoft gewoon.

Reviews leken in 1e instantie goed maar volgens mij laten ze de slechte verwijderen op de een of andere manier? Op Google Maps meer mensen met een herkenbaar verhaal. Achteraf blij dat het hele circus uiteindelijk niet door is gegaan. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden.

Denise

Utrecht

1

Zeer onbetrouwbaar,onprofessioneel en komen afspraken niet na

Zeer slechte ervaring met VSD Isolatie. Wij wilden een dakisolatie en vervangen van garagedeur. Het dak is al één jaar geisoleerd maar de ventilaties moeten nog geplaats worden. De garage deur is steeds niet leverbaar volgens hun( al meer dan ander half jaar). VSD Isolatie is NIET te bereiken, ik krijg geen antwoord op mijn mail, vociemails.

Op Google Maps meer mensen met een herkenbaar verhaal. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden.

R.Ottman

Heerenveen

8

Kundig en keurige jongens

Waren erg enthousiast geworden na eerste bezoek van een medewerker en zijn advies kwamen afspraken op tijd na tot nog toe

Wachten nog wel op toegezegde na controle .

bob

Uitwellingerga

10

Prima!

Afspraak kon snel gemaakt worden en naar tevredenheid afgehandeld. Gasverbruik ging direct omlaag.

Karin

Groningen

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: