Reviews

10

Buitengewoon

Ik wil even laten weten dat de mensen van ploeg 1 heel enthousiast en vriendelijk waren. Ook hebben ze goed werk geleverd! Ik zou ze graag terugzien voor de dakisolatie.

Albert

Ferwerd

10

Snel en netjes

Goede afspraken en professionele uitvoering.

Rob

Franeker

9

Kwamen op tijd, deden hun werk goed, waren oplossingsgericht

Enige reden waarom ik geen 10 geef is dat de buurtwachters (BOA’s) moeilijk deden over het parkeren van de bus en een van de VSD mensen een net iets te assertieve toon aansloeg waarna het bijna een dikke boete en groot conflict werd. We hebben toen samen een creatieve oplossing gevonden om de slang naar binnen te werken. Verder vriendelijk, doelgericht, netjes opruimen, goede uitleg. Prima.

Asselbergs

Eindhoven

10

Heel erg behulpzaam en betrokken

Ik zat al 3 dagen in de woonkamer in de kou, kreeg het niet warmer dan 17 graden. De rest van het huis was heerlijk warm. Het leek erop alsof de warmtepomp van de vloerverwarming het gewoon deed, dus zou het dan mischien aan de vloerisolatie liggen?

Vïa internet informatie/offerte aangevraagd en in de bevestiging stond dat 6 aanbieders mij zouden benaderen.

Als eerste en enige tot nu toe, belde Youness van VSD. Hij bood aan om langs te komen voor een vrijblijvende prijsopgave, maar merkte dat ik niet heel erg enthousiast was. Uitgelegd dat ik twijfelde of het misschien toch aan de vloerverwarming lag, deze is best oud.

Toen heeft hij mij telefonisch door alle mogelijke problemen van de instelling van de pomp gepraat. Bleek dat alle 5 de kraantjes op zomerstand stonden. Allemaal helemaal opengedraaid en de buizen werden warm. Afgesproken dat ik hem na 2 uur zou bellen of het nu echt opgelost was.

Na 2 uur van huis te zijn geweest nog niet veel warmer in huis, weer de kast met de pomp in. Met een schroevendraaiers tussen de pomp en mijn oor, zoals aangeraden, gecheckt of de pomp wel zoemde. Nee dus. Toen viel het mij op dat 1 van de 2 controle lampjes uit was. Alle kabels en stekkers nagelopen en opnieuw aangedrukt en de pomp begint te zoemen, duidelijk te horen ook zonder schroevendraaier.

Nog 2 uur gewacht en de temperatuur was al 1 hele graad omhoog. Youness gebeld om te zeggen dat hij mij geweldig geholpen heeft en dat ik heel erg dankbaar ben. Ik dacht dat dit bij zijn werk hoorde, maar is gewoon hulp vanuit zijn persoonlijke ervaring met zijn eigen vloerverwarming. 

Super aardig, behulpzaam en beleefd.

Inmiddels is het in mijn woonkamer al een aangename temperatuur. Erg blij want er komt nog strenge vorst aan de komende dagen.

ineke

Almere

7

Uitvoering top, planning matig

De mannen van VSD die de isolatie kwamen uitvoeren (in ons geval bodemisolatie) zijn kundig, vriendelijk en werken hard door. Helaas liet de afdeling planning wat steken vallen: er was veel te veel ingepland waardoor de mannen later bij ons waren en met nog meer vertraging weer vertrokken. Onze afspraak werd op zeer korte termijn (2 werkdagen van tevoren) gemaakt, terwijl wij geen haast hadden. Wel fijn natuurlijk dat het nu zo snel geregeld is.

B.

Soest

7

Goed en snel werk geleverd

Goede ervaring

L

Stiens

9

Heel goed

Zowel adviseur als degene die het werk hebben uitgevoerd waren netjes en vriendelijk. Goede prijs kwaliteit

Miranda

Alphenaan den Rijn

8

Goed advies, klus snel geklaard.

Kantoor was goed bereikbaar. Kreeg antwoord op al mijn vragen. Klus was zo geklaard. Werknemers ter plaatsen leken goed te weten waar ze mee bezig waren.

Niels

Valkenburg

10

goede en nette uitleg, zowel over de prijs als het werk

de vertegenwoordiger gaf een goede uitleg over het product en de prijs, wat ons eigenlijk gelijk hebben doen besluiten om met jullie in zee te gaan.
we hadden geluk dat het dik onder 0 was zodat wij binnen een week, na de afspraak al een telefoontje kregen of het eerder kon, ja graag, waarvoor onze dank.
degene die het uitvoerde was ook zeer vriendelijk, ook die belde op of hij eerder kon komen, ook ja graag, dus al met al, goede service, top

Henk den Belder

Hallum

2

Zeer incompetent bedrijf, dat meer schade aanricht dan goed doet

Ondeskundig personeel dat niet in staat is de werkzaamheden goed uit te voeren. Onvolledige muur isolatie, vloer isolatie is slechts ten dele uitgevoerd. Bij het isoleren van het dak komen de korrels onder de dakpannen vandaan. De goten liggen vol en ook de tuin. Schandelijk bedrijf.

Johan

Groningen

10

De spouwmuurisolatie is naar volle tevredenheid gedaan

Kundig personeel en snel gedaan. VSD isolatie Een aanrader voor het verduurzamen van je woning

David

Leeuwarden

9

VSD doet wat ze beloofd

Inspectieronde was goed, vragen werden goed beantwoord, de offerte was duidelijk, afspraak om te isoleren zo gemaakt. Op de dag zelf is er vlot gewerkt zodat de overlast beperkt bleef. Ben benieuwd naar de warmte-verlies-meting die binnenkort volgt.

Peter

Son

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: