Reviews

3

Het leek goed

Ben met VSD in zee gegaan. In het begin liep alles lekker snel en goed.
Echter krijg ik een paar honderd euro van VSD terug. Dit hebben ze bevestigd. Inmiddels 5 mailtjes en 5 telefoontjes aan besteed maar resultaat is er niet. Wacht nu al 4 maanden op mijn geld.
Ik moet nu juridische stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen.
Zeer zeer slecht.
Ook zou ik foto’s krijgen van de aangebrachte isolatie. Ook die komen maar niet.

Het is slecht georganiseerd zodra je de opdracht hebt gegeven en geld hebt betaald.

M van den Brink

Woerden

9

Net werk geleverd , en zeer behulpzaam personeel

Fijn gesprek gehad met de adviseur.
Monteurs hebben netjes werk geleverd!
Ook hebben ze met mij meegekeken naar opties voor mijn dak isolatie , die ik zeker in het volgende jaar door hun wil laten uitvoeren!

Dennis

Amersfoort

8

zeer positief over de manier van werken

zeer aardige jongens, kwamen optijd en deden hun werk uitstekend,

alles was goed geregeld en het kon snel worden uitgevoerd.

top!!

chantal

oud-bijerland

2

Ik wacht nog op reactie van VSD

Hopelijk kom ik nu bij VSD in beeld…

Allen, in november 2021 heb ik mijn dak laten isoleren door VSD en tijdens het bezoek van de vertegenwoordiger een vertrouwd gevoel gekregen. Het kon ook allemaal vrij snel om zo mee te dingen naar de subsidie die de RVO gaf. Na het indienen van de factuur moest ik bijna een half jaar wachten op reactie, maar toen die er kwam schrok ik: subsidie afgewezen. Ik ben toen gelijk met VSD gaan bellen/mailen wat te doen. Ik heb hen diverse malen gemaild om de stand van zaken en heb 2x gebeld (1x na 3 minuten wachten opgehangen en 2e keer wel iemand aan de lijn gekregen) en werd er aangegeven dat men er mee bezig is. Ik blijf hen maar vragen naar de stand van zaken maar men reageert niet…ze hebben mij overigens wel €2.900 door de neus geboord en overweeg een gang naar de advocaat.

Er zou ook nog een warmtescan gemaakt worden maar dat laat ook op zich wachten.

NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN

Sjouke Heddema

Drachten

9

heel goed, mensen was ervarend,schoon en werked snel.

zeer goed ,het mannen waren zeer ervarend en wist wat ze moet doen,alles was overlegged en alle ons wensen waren gedaan. De mannen werkt snel,efficient,schoon en altijd vraaged was alles tot ons wensen. team 2 were uitstekened

Green

Bunnik

8

Positief

Goedemorgen,

In de zoektocht naar een juiste uitvoerder voor isolatiewerkzaamheden zijn wij uitgekomen bij VSD Isolatie. Het ging hierbij om spouwmuur- en vloerisolatie.

Naast een fijn gesprek met de adviseur zijn ook beide teams ontzettend fijn in omgang geweest. En naast wat nare lucht na de vloerisolatie hebben wij eigenlijk verder geen klachten.

Vooraf lees je de meest vervelende dingen:

Niet goed opruimen
Niet bereikbaar
Onbeschoft
Subsidieaanvragen die mislukken

Maar alles is echt prima verlopen en het contact is prima verlopen. Geen een keer het idee gehad dat ze “onbereikbaar” zijn.

Een keuze maken is persoonlijk, maar na een lange zoektocht heeft VSD ons vertrouwen in hem niet beschaamd.

Succes iedereen !

Roy

Zwaag

4

Slechts 40 procent isolatie aangebracht dak

Bij de eerste isolatie behandeling maar 40 procent geïsoleerd. Geen warmte scan uitgevoerd. Mooie verhalen over subsidies, maar wat blijkt bij het dak wordt niets vergoed. Al tien keer voor een goede oplossing gebeld, maar wordt in de maaling genomen met mooie beloftes door het telefoon team. Ondertussen een jaar verder misschien nog een scan??, we wachten af.

Paul

Hoorn

1

Zeer onbetrouwbaar,onprofessioneel en komen afspraken niet na

Zeer slechte ervaring met VSD Isolatie. Wij wilden een dakisolatie en vervangen van garagedeur. Het dak is al één jaar geisoleerd maar de ventilaties moeten nog geplaats worden. De garage deur is steeds niet leverbaar volgens hun( al meer dan ander half jaar). VSD Isolatie is NIET te bereiken, ik krijg geen antwoord op mijn mail, vociemails.

Op Google Maps meer mensen met een herkenbaar verhaal. Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden.

R.Ottman

Heerenveen

2

Zeer onprofessioneel en zeer onklantgericht

Vsd is 4 maanden geleden bij ons geweest voor een offerte voor dak en spouw isolatie met eps parels.
De offerte was wat ons betreft prima alleen wilde wij er zeker van zijn dat wij subsidie zouden kunnen aanvragen na de behandeling.
Wij zijn nu 4 maanden verder met heel veel bellen en mailen en krijgen keer op keer niet de juiste meldcodes van Vsd voor de materialen die er gebruikt worden.
Ze bellen of mailen niet terug wanneer het ze iets te moeilijk wordt!

Uiteindelijk een mail gestuurd dat we niet met ze in zee gaan, en wat denk je? Ook hier totaal geen reactie te ontvangen….
Heel slecht!

Als ze de meldcode op de juiste manier hadden doorgegeven of eerlijk waren geweest dat wij mogelijk geen subsidie zouden kunnen krijgen hadden ze deze opdracht mogen doen + onze 2 buren..
Echt een hele slechte zaak!

Patricia Wessels

Mijdrecht

1

Zeer slecht bedrijf

Ik ben met VSD in zee gegaan omdat ze een goed en helder verhaal hadden. Ze konden ook vrij vlot beginnen. Maar toen ze kwamen, vanaf toen ging alles mis. De installatie was stuk. En dat kan natuurlijk gebeuren. Maar nadat ze dachten dat hij werkte zijn ze bij mij aan de gang gegaan. Het schuim wat uit moest zetten ging krimpen. Waarom begin je qls je geen goed product kan leveren? Maar goed, na heel wat bellen van mijn kant en geen telefoontje van hun kant, had ik eindelijk een 2e afspraak voor herstel. Zoals de 1e keer kwamen ze een uur later dan afgesproken aan. Ze deden hun werk en gingen zelf weg met de mededeling dat het certificaat mijn kant op kwam. Maar naar mijn eigen beoordeling hebben ze niet het product geleverd wat moest. Want met gaten zo groot dat mijn vuist erin kan heb je toch geen goed product afgeleverd? Dus weer vele malen bellen van mijn kant kwam het uiteindelijk tot een derde afspraak. Maar toen er 2 uur na de afgesproken tijd nog niemand was belde ik maar weer op. Uiteindelijk duurde het 3 kwatier voordat ze hadden uitgezocht dat de werknemers met een klapband aan de kant van de weg stonden. Wat een kutsmoes! Als ik langs de kant van de weg sta dan is het eerst wat ik doe mijn werkgever inlichten!

Vervolgens hebt ik het bedrijf laten weten dat ik geen vertrouwen meer in ze heb en heb nooit meer iets van ze gehoord!

Ze hebben 2 onervaren jongens langs gestuurd, zijn moeilijk te bereiken, bellen niet terug, komen beloftes niet na en laten een puinhoop achter!

T

Leeuwarden

10

specialisten die weten wat ze doen

robin en bo goede en vriendelijke monteurs die ook weten waar ze over praten en ook juiste informartie verstrekken en de isolatie werkt top hoor de olifanten boven mij niet meer haha

peter

's-Gravenhage

6

Vlotte offerte met duidelijk verhaal; toch bleken er wat haakjes te zijn.

Een duidelijke offerte gehad; voorbereiding en planning liepen gesmeerd. Op de dag van uitvoering bleek dat een deel van de woning de spouwmuur isolatie al had (kon niet worden bijgevuld). En de vloerisolatie kon niet worden aangebracht, omdat we een betonnen vloer hebben en geen houten vloer. De uitvoering ging wel vlot, alhoewel ook wat rommelig.

Er werden korrels en vlokken gemorst, maar dat moest een andere ploeg komen opruimen, want de gasflessen van hun branders waren leeg.
Verder deed de blower voor het onder de vloer blazen van de korrels het niet, waardoor dit proces langer duurde; hiervoor werd ‘even’ in Groenekan een bladblazer opgehaald, die het moest overnemen. Dit waren wel erg veel afwijkingen/missers tov de oorspronkelijke planning en werkwijze. Dit kwam niet zo professioneel over.

AW

Doorn

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: