Spouwisolatie

Spouwmuurisolatie is een veel voorkomende isolatie. Tussen de buiten- en binnen muur zit een holle ruimte (spouw). Deze ruimte wordt gevuld met isolatie. Bijna alle woningen tussen 1920 en 1974 zijn voorzien van een spouwconstructie. Het gevolg van een ongeïsoleerde spouw is dat de woning veel sneller koud wordt waardoor je stookkosten stijgen. Door middel van spouwmuur isolatie worden de stookkosten verlaagd en het wooncomfort verhoogd.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Welke soorten spouwmuurisolatie?

Er zijn verschillende soorten spouwmuurisolatie en technieken; de producten die gebruikt worden zijn: minerale wol , isolatie schuim en HR+++ parels. Elk product heeft verschillende voor- en nadelen en niet elk product kan overal toegepast worden. Om te kunnen bepalen welke isolatietechniek toegepast kan worden bij de woning sturen wij vrijblijvend een isolatie expert bij u langs. Door middel van een grondige inspectie neemt de adviseur samen met u de verschillende producten door en schrijft een offerte op maat uit. Doordat alle producten gecertificeerd zijn kunnen wij bij elke woning de hoogste isolatiewaarde behalen en het juiste product bij de spouwmuur aanbieden.

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Hoge besparing op de energie rekening;
  • Geen kou in de winter en koel in de zomer;
  • Korte terugverdien tijd van de investering;
  • Geluidsdempend effect;
  • Waarde van de woning stijgt;
  • Beter energielabel;
  • Meer wooncomfort.

Na het aanbrengen van isolatiekorrels merken onze klanten direct het resultaat. De thermografische scan, die we standaard uitvoeren na een aantal weken, bevestigd dat onze isolatie werkt!

VSD Isolatiespecialist

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: