Gevel impregneren

Aan de gevel impregneren zult u heel wat plezier beleven! Het is een investering die zijn geld meer dan waard is. Uw muur impregneren zorgt er namelijk voor dat doorslaand vocht en weersinvloeden geen kans meer maken en dat vuil, zoals mossen en algen, zich niet of minder gemakkelijk aan de muur kunnen hechten. Uw gevel ziet er daardoor niet alleen mooier uit, maar is ook jarenlang beschermd.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Muur impregneren: de voordelen

Wat houdt de gevel impregneren eigenlijk in? De muur impregneren betekent dat er een speciale waterafstotende vloeistof op de gevel aangebracht wordt die tot diep in de poriën van de stenen trekt en een waterafstotende laag achterlaat. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld in de winter vorstschade aan de gevel ontstaat, omdat water in de muur trekt dat bij vriesweer uitzet en scheuren kan veroorzaken.

De buitenmuur impregneren is dus een oplossing voor doorslaand vocht en vervuiling. Mocht er toch wat vuil op de gevel blijven zitten, dan is dit dankzij de waterafstotende laag gemakkelijker te verwijderen. De muur impregneren zorgt er daarnaast voor dat de levensduur van de gevel verlengd wordt en dat er een meerwaarde aan het huis toegevoegd wordt. De gevel impregneren wordt ook wel het hydrofoberen van de gevel genoemd.

De buitenmuur laten impregneren

U kunt de buitenmuur het beste laten impregneren door een professional die met gecertificeerde producten en technieken werkt. Op deze manier voorkomt u dat u binnen enkele jaren de gevel alweer opnieuw moet laten impregneren. VSD Isolatie uit Leeuwarden werkt enkel met gecertificeerde producten en technieken.

Voordat wij starten met onze werkzaamheden zullen wij altijd eerst de buitengevel reinigen als dat nodig is. Eerst de gevel reinigen en dan pas impregneren zorgt er namelijk voor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van de gevelimpregnatie en dat deze zo effectief mogelijk is. Om te beoordelen of de buitengevel reinigen noodzakelijk is, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvende inspectie. Wij kunnen u dan direct vertellen welke extra kosten er komen kijken voor de gevel reinigen en welke prijzen voor impregneren gelden. Tijdens de inspectie maken we direct een offerte op maat, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Voordelen gevel reinigen en impregneren

  • Bescherming tegen doorslaand vocht;
  • Oplossing voor mossen en algen;
  • Verlenging van de levensduur van de gevel;
  • Waardevermeerdering voor uw huis.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor de gevel impregneren te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor al uw vragen omtrent impregneren, reinigen, prijzen en extra kosten kunt u bij ons terecht!

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: