Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd!

Bent u woningeigenaar en heeft u minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitgevoerd of gaat u dat doen? Vraag dan de SEEH voor eigenaar én bewoner aan en krijg tot 31 december 2020 niet 20 maar tot 30 procent van de kosten vergoed door de overheid. De verruiming geldt vanaf 1 juni, voor maatregelen die tussen 1 juni en 31 december zijn uitgevoerd. De verruiming is het gevolg van de onzekere tijden waar we momenteel in zitten. 

Over de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH)

De regeling is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in het eigen huis zoals bijvoorbeeld het isoleren van de vloer of gevel. Per woning is het mogelijk om tot €10.000 subsidie te krijgen. Zo kunnen woningeigenaren ongeveer zo’n 30% van de kosten gesubsidieerd krijgen voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden door een deskundig bedrijf zoals VSD isolatie.

Subsidies per isolatiemaatregel

Onderstaand een eerste indicatie van de subsidie per m2 o.b.v. de isolatiemaatregel / uitvoering. Nieuwsgierig of u in aanmerking komt voor de Subsidie energiebesparing eigen huis en wat de hoogte van de subsidie voor u bedraagt? Lees alle details op de website van de overheid of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

IsolatiemaatregelUitvoeringSubsidie per m2
Dak of zonder-/vlieringvloerDak
Zolder- of vlieringvloer
€ 30
€ 8
GevelBinnen- of buitengevel€ 38
SpouwSpouwmuur€ 8
Vloer en/of bodemVloer
Bodem (eventueel gecombineerd met vloerisolatie)
€ 11
€ 6
GlasHR++-glas
Panelen in combinatie met HR++-glas
Triple-glas in combinatie met (nieuw) isolerend kozijn
Panelen in combinatie met triple-glas en (nieuw) isolerend kozijn
€ 53
€ 23
€ 150
€ 115    

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: