Vloerisolatie

Vloerisolatie is een vorm van isolatie die aangebracht wordt aan de onderkant van de vloer. Doordat een kruipruimte geventileerd is slaat een koude luchtstroom tegen de vloer aan, deze luchtstroom zorgt ervoor dat er minimaal 10% aan warmte verloren gaat. Door middel van de vloer te isoleren zorg je ervoor dat de kou niet tegen de vloer aanslaat. Hierdoor blijft de warmte in de woning wat zorgt voor een verbetering van comfort en verlaging van de stookkosten.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Welke soorten vloerisolatie?

Er zijn veel verschillende soorten vloerisolatie. De verschillende soorten isolatie materialen zijn: isolatieschuim, HR+++ parels , isolatie dekens, verschillende isolatie folies, glaswol ,steenwol en cellulose isolatie. Elk product heeft verschillende eigenschapen en isolatiewaardes. Omdat niet elk product overal toegepast kan worden komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om de vloer te inspecteren. Aan de hand van de inspectie neemt de adviseur alle producten met u door om een aanbod op maat te maken. Doordat alle producten gecertificeerd zijn kunnen wij bij elke woning de hoogste isolatiewaarde behalen en het juiste product bij de vloer aanbieden.

Voordelen vloerisolatie

  • Geen koude voeten meer;
  • Energiebesparing en beter voor het milieu;
  • Besparing op de energie factuur en snelle terugverdien tijd;
  • Verminderde kans op vocht en schimmel;
  • Investering voor nu en in de toekomst;
  • Verbetert het leefklimaat.

Bij VSD Isolatie hebben we alle disciplines in huis. Wij leveren projecten van A tot Z op en dat maakt ons werk erg veelzijdig en uitdagend.

VSD Isolatiespecialist

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: