Knauf Jetspray

Met een goede vloerisolatie kunt u heel wat energie besparen. Wilt u uw kruipruimte op een efficiënte maar milieuvriendelijke manier isoleren? Denk dan eens aan Knauf JetSpray isolatieschuim. Voor de thermische isolatie van kruipruimtes is Knauf JetSpray bijzonder geschikt. Dit isolatiemateriaal van Knauf Insulation heeft uitstekende thermische eigenschappen en is niet schadelijk voor de gezondheid. En in tegenstelling tot grote glaswol- of steenwolplaten is het eenvoudig aan te brengen met behulp van een spray. Zelfs rond buizen en leidingen en in de kleinste hoekjes!

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Hoe is JetSpray als vloerisolatie te gebruiken?

JetSpray vloerisolatie kan in de kruipruimte of kelder tegen de betonnen of steenachtige onderkant van begane grondvloeren geblazen worden. Doordat deze vloerisolatie uit inblaaswol bestaat, zijn zelfs moeilijk te bereiken (kruip)ruimtes ineens eenvoudig te isoleren. Het is een compleet isolatiesysteem zonder koudebruggen. En door ook de lastige hoekjes te isoleren, voorkomt u warmteverlies via thermische lekken. Leidingen en kabels kunnen naar keuze opgenomen worden in de isolatielaag of juist vrijgehouden.

Het aanbrengen van Knauf JetSpray gebeurt in meerdere fasen. Eerst wordt primer aan de onderkant van de vloer aangebracht om ervoor te zorgen dat de inblaaswol zich aan de vloer hecht. Vervolgens wordt de inblaaswol bij de spuitmond van een slang met bindmiddel gemengd en tegen de ondergrond gespoten. Er kan een dikte tot 210 mm JetSpray vloerisolatie in één keer aangebracht worden. Egaal én naadloos!

Wat maakt Knauf inblaaswol zo milieuvriendelijk?

JetSpray vloerisolatie is een combinatie van minerale vezels (ongebonden vlokken van minerale wol) en een organisch bindmiddel: JetSpray Thermal en JetSpray Fix. Deze twee middelen worden gemengd. De inblaaswol is van 80% gerecycled glas gemaakt. Het is geurloos, vrij van formaldehyde en zonder oplosmiddelen. Tijdens of na de verwerking van Knauf JetSpray komen er geen schadelijke gassen vrij. Dat maakt deze inblaaswol een milieuvriendelijk alternatief voor PUR-vloerisolatie.

JetSpray is bovendien bekroond met het Eurofins Gold-certificaat en voldoet daarmee aan de hoogst mogelijke norm voor binnenluchtkwaliteit. Met JetSpray vloerisolatie bereikt u een langdurig hoge isolatiewaarde tot wel 4,7 m2.K/W, afhankelijk van de aangebrachte dikte. En dat merkt u direct aan het comfort in huis!

Voordelen Knauf JetSpray

  • Milieuvriendelijk, geurloos en oplosmiddelvrij
  • Langdurig hoge isolatiewaarde
  • Eenvoudig aan te brengen, ook op moeilijk te bereiken plekjes
  • Voegt waarde toe aan uw woning
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van JetSpray vloerisolatie? Een expert van VSD Isolatie komt graag bij u langs om een offerte op maat te maken voor inblaaswol.

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: